Λεβάντε – Λας Πάλμας 2-1

Λεβάντε – Λας Πάλμας 2-1

Με γκολ του Καμπάνια στο 92' η Λεβάντε πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Λας Πάλμας (2-1), ξέφυγε στο +10 από την αντίπαλο της και «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για παραμονή.

Νίκη… έξι βαθμών πέτυχε η Λεβάντε κόντρα στη Λας Πάλμας (2-1) χάρη σε γκολ του Καμπάνια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τη διαφορά από τους αντιπάλους τους στους 10 βαθμούς, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, και δύσκολα θα κινδυνέψουν σε αντίθεση με την ομάδα των Κανάριων Νήσων που βρίσκεται εντός ζώνης του υποβιβασμού.

Η Λεβάντε ευτύχησε να προηγηθεί στο 35′ με κοντινό πλασέ του Κόκε, έπειτα από ασυνεννοησία στην άμυνα της Λας Πάλμας. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν στο πρώτο μέρος, με το 1-0 να είναι το σκορ του 45λέπτου.

Ωστόσο, η Λας Πάλμας βρήκε την ισοφάριση με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50′ ο Καλέρι (είχε μπει στο ματς στο 46′), βρήκε με κεφαλιά-πάσα τον Γκαρθία που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 86′, όταν ο Κόκε δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αλλά δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί στο 92′ βρέθηκε σε θέση βολής και με υπέροχο πλασέ έδωσε τη νίκη στη Λεβάντε, η οποία μάλιστα τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ροκίνα στο 93′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ