Κουντέ: «Από την αρχή ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα» (pic, vids)

Κουντέ: «Από την αρχή ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα» (pic, vids)

Ο Κουντέ παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως ήθελε εξ αρχής να γίνει παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Ο Τζουλ Κουντέ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Μπαρτσελόνα και δεν άργησε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Τσέλσι.  

Ο 23χρονος σέντερ μπακ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της παρουσίασης του έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τον Τσάβι με τον οποίο ανυπομονεί να ξεκινήσει τη συνεργασία του.

Ωστόσο αυτό που ξεχώρισε από τις δηλώσεις του  ήταν το γεγονός πως αναφέρθηκε στην Τσέλσι τονίζοντας πως γνώριζε ότι τον ήθελε αλλά αυτός επισήμανε πως από την αρχή σκεφτόταν μόνο την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Απέκτησε 20χρονο Έλληνα σέντερ φορ ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουντέ:

Για το ενδιαφέρον της Τσέλσι: «Με ήθελε και η Τσέλσι, αλλά περίμενα να τα βρει η Σεβίλλη με την Μπαρτσελόνα. Ήθελα να έρθω εδώ και ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό.

Για τις συζητήσεις με τον Τσάβι: Ήταν πολύ ρευστές συζητήσεις. Ο Τσάβι με έκανε να νιώσω στοργή, ήθελε να έρθω εδώ. Μου ζήτησε να κάνω το πράγμα της Σεβίλλης, να είμαι επιθετικός, να πάρω την μπάλα από πίσω και να αφοσιωθώ σε έναν πολύ μεγάλο και απαιτητικό σύλλογο όπως η Μπάρτσα.


Για την θέση του στο ρόστερ: Ο ανταγωνισμός είναι καλός, η ιδιοκτησία αποφασίζεται από τον προπονητή. Έρχομαι για να μεγαλώσω και να βοηθήσω ό,τι μου ζητήσουν ο Τσάβι και οι συμπαίκτες μου. Θέλω να αγωνιστώ. Το να παίζω για την Μπάρτσα είναι πρόκληση για μένα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ