Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3

Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-3

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε μέσα στο Κεράμικα τη Βιγιαρεάλ (3-1) και… άνοιξε την όρεξη σε Θέλτα, Ζιρόνα και Σεβίλλη που ακολουθούν σε απόσταση βολής.

Οι θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια στη La Liga, είναι από τις τελευταίες ανοικτές υποθέσεις πλέον στο ισπανικό πρωτάθλημα. Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Θέλτα και Ζιρόνα βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών μεταξύ τους, αλλά μόνο δύο από αυτές θα είναι οι τυχερές που θα αγωνίζονται στην Ευρώπη του χρόνου.

Στο μίνι «πρωτάθλημα» που βρίσκεται εν εξελίξει λοιπόν, η Βιγιαρεάλ δέχτηκε μια εντός έδρας… μαχαιριά από τους αδιάφορους βαθμολογικά Βάσκους της Μπιλμπάο. Οι παίκτες του Ζιγκαντά έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ με γκολ του Κόρδοβα.

Στη δεύτερο μέρος ήρθε ο Γουίλιαμς μόλις στο 51’ να κάνει το 2-0 για την Μπιλμπάο και να βάλει στέρεες βάσεις για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Ο Μπάκα έβαλε και πάλι στο ματς τη Βιγιαρεάλ με γκολ του στο 67’, για να έρθει στο 87’ ο Ίκερ Μουνιάιν για να κλειδώσει μια νίκη που σίγουρα απογοήτευσε πολλούς στο κίτρινο υποβρύχιο, ενώ παράλληλα η Μπιλμπάο με επτά αγωνιστικές να απομένουν, βρέθηκε στο -7 από την 7η θέση που και αυτή δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ