Ρόσι: «Μετά τους Μέσι και Ρονάλντο ήμουν εγώ» (Vid)

Ρόσι: «Μετά τους Μέσι και Ρονάλντο ήμουν εγώ» (Vid)

Ο Ρόσι θυμήθηκε τη σεζόν 2010-11 η οποία ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας του και υποστήριξε πως ήταν ο καλύτερος μετά τους Μέσι και Ρονάλντο

Ο Τζουζέπε Ρόσι, σε συνέντευξη του στην «ΑΜ», θυμήθηκε τη σεζόν 2010-11, η οποία ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες της καριέρας του, καθώς σημείωσε 32 γκολ και 11 ασίστ σε 55 εμφανίσεις με τη Βιγιαρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 35χρονος Ιταλός υποστήριξε ότι μετά την εξαιρετική του σεζόν στη La Liga, τον ήθελαν όλοι οι σύλλογοι, και πως καλύτεροι από αυτόν ήταν μόνο οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

« Ήταν αυτή η χρονιά στη Βιγιαρεάλ, τη σεζόν 2010/11. Εκείνη τη χρονιά έκανα την έκρηξη, παίζοντας με συνέπεια και σκοράροντας 32 γκολ στη La Liga. Στην Ισπανία, μετά τον Μέσι και τον Ρονάλντο, ήμουν εγώ. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι με ήθελαν».

Διαβάστε επίσης: Ανεπανάληπτο ξέσπασμα Καστίγιο κατά Περσία, Μπάγεβιτς: «Δεν έγινα ποτέ το π@@@@νακι σας»

Τα έξι χρόνια που αγωνίστηκε ο Ρόσι στη Βιγιαρεάλ (2007-2013), έχουν θετικό πρόσημο καθώς  αγωνίστηκε 189 φορές  και είχε 82 γκολ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Σπαλ με την οποία είχε 13 συμμετοχές και σκόραρε τρεις φορές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ