Ατλέτικο Μαδρίτης : «Δεν έχω υπογράψει τίποτα με την Μπαρτσελόνα» είπε ο Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης : «Δεν έχω υπογράψει τίποτα με την Μπαρτσελόνα» είπε ο Γκριεζμάν

Καμία επαφή με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα δεν έχει ο Αντούαν Γκριεζμάν, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη γαλλική τηλεόραση όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του.

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερα ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί θέλουν έναν επιθετικό με τις αρετές του Γάλλου στράικερ, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως τόνισε και ο ίδιος, μιλώντας στη γαλλική τηλεόραση.

«Το ρεπορτάζ που έχετε δεν είναι τόσο καλό. Το αντίθετο θα έλεγα. Το περασμένο καλοκαίρι είχα κάνει μερικές δηλώσεις που παρερμηνεύτηκαν. Μέσα στο νέο έτος είμαι πιο δυνατός. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Νιώθω ιδιαίτερα φρέσκος και θέλω να συνεχίσω έτσι με τους ίδιους ρυθμούς σκοραρίσματος για πολύ καιρό ακόμη», τα λόγια του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Γκριεζμάν έχει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ