Την έκπληξη στην πρεμιέρα η Οσασούνα, 2-1 τη Σεβίλλη

Την έκπληξη στην πρεμιέρα η Οσασούνα, 2-1 τη Σεβίλλη

Με τον Ορόθ να είναι ψύχραιμος από την άσπρη βούλα η Οσασούνα κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης κάνοντας πρεμιέρα με το... δεξί.

Πρώτη… βόμβα με το καλημέρα της σεζόν στην Ισπανία, με την Οσασούνα να επικρατεί με 2-1 εντός έδρας της Σεβίλλης, μπαίνοντας ιδανικά στη νέα σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τη Σεβίλλη, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Άβιλα μόλις στο 9′, όταν ο Πένια σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αργεντίνος φορ με κεφαλιά νίκησε τον Μπόνο για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Στην ευρωπαϊκή λίστα Χουάνγκ, Βρουσάι, Κούτρης, Χασάν – Εκτός ο Τικίνιο, Σωκράτης

Οι Ανδαλουσιανού απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν μόλις δύο λεπτά αργότερα (11′), μετά από σέντρα του Πάπου Γκόμες και κοντινό πλασέ του Ράφα Μιρ.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού.

Τελικά, στο 74′ ο Γκόμες έκανε πέναλτι στον Μονκαγιόλα, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ορόθ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της Οσασούνα το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ