«Κόλλησαν» στο μηδέν Βιγιαρεάλ και Χετάφε (0-0)

«Κόλλησαν» στο μηδέν Βιγιαρεάλ και Χετάφε (0-0)

Καμία εκ των Βιγιαρεάλ ή Χετάφε δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) έμειναν Χετάφε και Βιγιαρεάλ, στο «Αλφόνσο Πέρεθ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, με τις ευκαιρίες πάντως να είναι μοιρασμένες. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο 10ο λεπτό το σουτ του Αραμπάρι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 30’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Πεδράθα και στο 41’ ο Σορία είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Μορένο.

Στο 68ο λεπτό το σουτ του Τσουκβουέζε πέρασε ελάχιστα έξω όπως κι εκείνο του Αρμαμπάρι στο 75’ και στο 86’ ο Τσουκβουέζε έχασε νέα ευκαιρία.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ντζενέ, Ντουάρτε, Ιγκλέσιας, Άλβαρες, Αραμπάρι, Σεοάνε (72’ Μακσίμοβιτς), Αλενιά, Πόρτου, Ουνάλ (89’ Μάτα), Μαγιοράλ (89’ Λατάσα)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Τόρες, Φόιθ (58’ Φεμένια), Καπού, Παρέχο (68’ Μπαένα), Λο Σέλσο (68’ Κοκλέν), Πεδράθα, Πίνο, Μοράλες (57’ Τσουκβουέζε), Μορένο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ