Βαγιαδολίδ – Αλμερία 1-0: «Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους

Βαγιαδολίδ – Αλμερία 1-0: «Λύτρωση» στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους

Με τη «χρυσή» αλλαγή του Ισραηλινού επιθετικού, Σον Βάισμαν, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 66΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «λύτρωσε» τους γηπεδούχους, η Βαγιαδολίδ επικράτησε με 1-0 της Αλμερίας και έκανε «σεφτέ» στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga.

Η Βαγιαδολίδ κατάφερε έστω και στις καθυστερήσεις να εκμεταλλευτεί για πρώτη φορά την έδρα της στο δεύτερο ματς που έδωσε εκεί (προηγήθηκε το 0-3 στην πρεμιέρα από την Βιγιαρεάλ) και με το 1-0 απέναντι στην Αλμερία «έσπασε το ρόδι» στο πρωτάθλημα, μετά από δύο ήττες και μία ισοπαλία που προερχόταν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η στιγμή της υπογραφής του Μαρσέλο (vid)

Η ομάδα του Ρόχο Μάρτιν μετά το 0-3 της πρεμιέρας από την Βιγιαρεάλ, πίεσε για να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» και τα κατάφερε με τη «χρυσή» αλλαγή του Ισραηλινού επιθετικού, Σον Βάισμαν, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 66΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «λύτρωσε» τους γηπεδούχους.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Ασένχο, Εσκουδέρο, Λ. Πέρεθ, Φερνάντεθ, Χ. Σάντσεθ, Μέσα (78’ Νάρβαεθ), Κ. Πέρεθ, Αγκουάντου (65’ Μόντσου), Πλάνο (59’ Πλάτα), Γκουαρντιόλα (65’ Βαισμαν), Ι. Σάντσεθ.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Μαρτίνεθ, Ακιέμε, Πόζο, Έλι, Μπάμπιτς, Κόστα, Ρομπερτόνε, Ντε Λα Χοθ (76’ Καϊκι), Ντιέγκο Σόουζα (58’ Εμπάρμπα), Λέο Μπαπτιστάο (76’ Μιλοβάνοβιτς), Ραμαζάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ