«Πάει στην Κίνα ο Ινιέστα»

«Πάει στην Κίνα ο Ινιέστα»

Ραδιοφωνικός σταθμός της Βαρκελώνης μετέδωσε πως ο Αντρές Ινιέστα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, με απολαβές 37 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Αντρές Ινιέστα δεν θα φορά τη νέα σεζόν την φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του radio katalunya, συμφώνησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην Τιαντζίν. Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου με την Μπάρττσα λήγει στο τέλος της σεζόν και με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κίνα, λέγοντας «ναι» στην εντυπωσιακή πρόταση που του έγινε.

Ο Ινιέστα φέρεται να έχει συμφωνήσει για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με αποδοχές που φτάνουν τα 37 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η κινέζικη ομάδα έχει δεσμευτεί να πληρώνει τους φόρους και αυτό σημαίνει πως το ποσό που προαναφέραμε θα πηγαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς του παίκτη. Ο ραδιοφωνικός σταθμός που μετέδωσε την πληροφορία αναφέρει επίσης ότι στο συμβόλαιο του Ινιέστα με την κινεζική ομάδα προβλέπεται και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ