Μαγιόρκα – Αλμερία 1-0: «Έσπασε το ρόδι» εντός έδρας η Μαγιόρκα

Μαγιόρκα – Αλμερία 1-0: «Έσπασε το ρόδι» εντός έδρας η Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Αλμερία (1-0) και να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Μαγιόρκα υποδέχτηκε την Αλμερία για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της La Liga, με τους «νησιώτες» να παίρνουν τη νίκη με 1-0 και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους εντός έδρας τρίποντο.

Η πρώτη τελική στο ματς έφερε και το πρώτο και μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 25′ έπειτα από σέντρα από αριστερά και λάθος διώξιμο του Τσούμι, ο Πάμπλο Μαφέο με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Στο 38′ ο Μουρίκι απείλησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως το σουτ του κόντραρε πάνω στα σώματα.

Διαβάστε επίσης: Με Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη – Στην αποστολή και Σαμασέκου, Μπακαμπού, Χουάνγκ

Το δεύτερο ημίχρονο είχε λίγες καλές στιγμές, με τον Μαφέο να αποτρέπει την ισοφάριση στο 84′ διώχνοντας πάνω στη γραμμή μετά από ενέργεια του Σόουζα, ο οποίος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 90+6′ όταν απέφυγε τον Ραΐκοβιτς αλλά πλάσαρε σε κενή εστία.

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Χάουμε Κόστα, Ναστάσιτς Ραΐγιο, Βαλιέντ, Μαφέο, Γκρενιέ (67’ Μπαμπά), Ντε Γαλαρέτα (82’ Αμπντόν Πρατς), Λι Κανγκ Ιν, Αντόνιο Σάντσεθ (58’ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Μουρίκι (82’ Άνχελ)

Αλμερία: Φερνάντο Μαρτίνεθ, Έλι, Μπάμπιτς, Τσούμι Μπράνταριθ (83′ Εμπαρμπά), Ρομπερτόνε (71’ Ντιέγκ Σόουζα), Πόθο (46’ Πουτσμάλ), Ακιέμε, Σάμου Κόστα, Ραμαζάνι, Λασάρο (61’ Μελέρο), Τουρέ (71′ Πορτίγιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ