Θέλτα – Μπέτις 1-0: «Στοπ» στο Μπαλαΐδος για τους «Βερδιμπλάνκος»

Θέλτα – Μπέτις 1-0: «Στοπ» στο Μπαλαΐδος για τους «Βερδιμπλάνκος»

Η Θέλτα νίκησε με 1-0 την Μπέτις εντός έδρας και ανέκοψε την εξαιρετική φετινή πορεία που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι Βερδιμπλάνκος.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Θέλτα εντός έδρας αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπέτις με 1-0 βάζοντας στοπ στο τρένο των Βερδιμπλάνκος που κάνουν εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στη La Liga.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μπει φουριόζοι στο γήπεδο και να πιέζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και να βρίσκουν το γκολ μόλις στο 10′ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γκάμπριελ Βέιγκα, που σούταρε από μακρινή απόσταση και νίκησε τον γκολκίπερ Ρουί Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6-3: Εξωγήινη Σίτι, διέλυσε τη Γιουνάιτεντ (vids)

Η Μπέτις έπαιξε και με 10 παίκτες αφού στο 20′ ο Λουίς Φελίπε ανέτρεψε τον Στραντ Λάρσεν και αντίκρισε, απευθείας, την κόκκινη.

Στην επανάληψη η Μπέτις ήταν καλύτερη όμως δεν μετουσίωσε την κατοχή της σε κάποιο τέρμα αφού η άμυνα της Θέλτα κράτησε την πίεση εκτός καρέ.

ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Ούγκο Μάγιο (70′ Μινγκέθα), Γκαλάν, Αϊντό, Νούνιεζ, Μπελτράν, Βέιγκα (70′ ντε λα Τόρε), Ροντρίγκες, Σολάρι (56′ Τάπια), Στραντ Λάρσεν (56′ Πασιένσια), Πέρεθ (75′ Άσπας)

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μορένο, Λουίζ Φελίπε, Μοντόγια (72′ Ρουϊμπάλ), Γκονζάλες, Ακουόκου, Καρβάλιο (22′ Καρβάλιο), Κανάλες, Ρόδρι (72’Χοακίν), Ενρίκε (46′ Γουίλιαν Ζοζέ), Μπόρχα Ιγκλέσιας (46′ Φεκίρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ