Φίγκο: «Είχα τα πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά υπήρχε ένα όραμα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Φίγκο: «Είχα τα πάντα στην Μπαρτσελόνα, αλλά υπήρχε ένα όραμα στη Ρεάλ Μαδρίτης»

O Λουίς Φίγκο σε δηλώσεις του εξήγησε γιατί το 2000 έκανε την περιβόητη μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ.

Ο Λουίς Φίγκο το 2000 έκανε μια από τις πιο ιστορικές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού από την Μπαρτσελόνα μετακινήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος θρύλος τόνισε πως ήταν το «πειραματόζωο» της νέας εποχής των μεταγραφών ενώ συμπλήρωσε πως ενώ τα είχε όλα στους Μπλαουγκράνα τον γοήτευσε το όραμα της «Βασίλισσας».

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Ο Σα παίζει με σπασμένο καρπό από τον Αύγουστο!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχα τα πάντα στη Μπαρτσελόνα, αλλά σκέφτηκα πως δεν πρόκειται να πάω σε μία ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν δεν ήταν η Ρεάλ, ίσως να μην είχα πάει. Ήταν μία πρόκληση για εμένα, μία απόφαση που με έπεισε πως είμαι σημαντικό κομμάτι ενός νέου πρότζεκτ».

«Αυτές τις μέρες, υπάρχει περισσότερη προστασία. Ένιωθα σαν να έδινα συνέντευξη Τύπου κάθε μέρα. Αυτό ήταν το τίμημα της απόφασής μου. Όμως δεν αρέσει σε όλους ο Θεός, πώς γίνεται εγώ να αρέσω σε όλους».

Σχετικά με την πρώτη επιστροφή του στο Καμπ Νου, υπογράμμισε: «Η μόνη μου ανησυχία αφορούσε τη σωματική μου ακεραιότητα. Αλλά πρόκειται για ποδόσφαιρο και εδώ δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι».

Και συνέχισε για τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: «Αυτή είναι η προσωπικότητά μου. Αντιμετώπισα πίεση. Αυτό με κράτησε σε εγρήγορση. Πάντα είχα αυτό στο μυαλό μου. Να κερδίζω συνεχώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ