Μπενζεμά: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος – Αυτή είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού»

Μπενζεμά: «Είμαι πραγματικά υπερήφανος – Αυτή είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού»

Εκστασιασμένος με την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του Καρίμ Μπενζεμά.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του, επισφραγίζοντας την εξαιρετική σεζόν που είχε με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος στράικερ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος για το ταξίδι του, ενώ χαρακτήρισε το βραβείο ως «η Χρυσή Μπάλα του λαού».

Οι δηλώσεις του Καρίμ Μπενζεμά:

«Αυτό με κάνει πραγματικά υπερήφανο, όλη τη δουλειά που έκανα, δεν εγκατέλειπα ποτέ. Είχα δύο πρότυπα στη ζωή μου, τον Ζιντάν και τον Ρονάλντο. Πάντα είχα αυτό το όνειρο στο μυαλό μου ότι τα πάντα ήταν πιθανά.

Υπήρχε μία δύσκολη περίοδος όταν δεν ήμουν στην εθνική Γαλλίας αλλά δούλεψα ποτέ και δεν τα παράτησα ποτέ, κράτησα κάτω το κεφάλι μου και απολάμβανα να παίζω ποδόσφαιρο.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για το ταξίδι μου, δεν ήταν εύκολο, ήταν δύσκολο, για μένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ πραγματικά τους συμπαίκτες μου στην Ρεάλ και στην εθνική Γαλλίας.

Στον μεγάλο πρόεδρο που είναι οικογένεια για μένα. Επίσης στην ακαδημία της Λυών και στον πρόεδρο Ζαν-Μισέλ Όλα, χάρη σε αυτόν εκπλήρωσα το όνειρό μου να παίξω στην Ρεάλ.

Αυτή είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ