Αντσελότι: «Γελάσαμε με τη… Μάντσεστερ Σίτι»

Αντσελότι: «Γελάσαμε με τη… Μάντσεστερ Σίτι»

Ο Κάρλο Αντσελότι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν πως η ανάδειξη της Μάντσετσερ Σίτι ως καλύτερης ομάδας για το 2022 ήταν λάθος και το εξέφρασε με χαρακτηριστικό τρόπο.

Η χθεσινή απονομή της Χρυσής Μπάλας είχε λάμψη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο, ενώ και ο Τιμπό Κορτουά τιμήθηκε με το βραβείο «Λεβ Γιασίν» ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ευρώπης «έχασαν» τον τίτλο της καλύτερης ομάδας από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ δεν βγήκαν ούτε δεύτεροι καθώς συγκέντρωσαν λιγότερες ψήφους και από τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Έχει αλλάξει η Ρεάλ, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη» (vid)

Ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε αρχικά:

«Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε», για να προσθέσει:

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ, η οποία κατέκτησε το Champions League. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες.

Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Όσον αφορά τη διάκριση του Καρίμ Μπενζεμά είπε:

«Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλές ευθύνες, που αισθάνεται πολύ περισσότερο ηγέτης σε αυτή την ομάδα σε σχέση με πριν από οκτώ χρόνια. Από τεχνική άποψη δεν έχει αλλάξει κάτι, επειδή η ποιότητά του έχει παραμείνει ίδια. Εκείνο που άλλαξε είναι η συμπεριφορά του και η αίσθηση ευθύνης. Είναι κάτι περισσότερο από ένας ηγέτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ