Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1: Ο Φαλκάο «ξέρανε» τους ροχιμπλάνκος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο 1-1: Ο Φαλκάο «ξέρανε» τους ροχιμπλάνκος

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης «έκλεψε» τον βαθμό για τη Ράγιο Βαγιεκάνο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Φρένο» στην Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε η Ράγιο Βαγεκάνο. Οι «ροχιμπλάνκος» μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες δεν κατάφεραν να κάνουν το 4Χ4, καθώς οι φιλοξενούμενοι με το γκολ-πέναλτι του Ρανταμέλ Φαλκάο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγαν με το πολύτιμο 1-1 από το «Μετροπολιτάνο», μη επιτρέποντας στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να «πιάσει» την Μπαρτσελόνα στην 2η θέση της La Liga.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 20΄ με τον Μοράτα, μετά από ασίστ του Γκριεζμάν, δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να βρουν το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, με αποτέλεσμα να δεχτούν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις, από τον Κολομβιανό επιθετικό, που δεν πανηγύρισε μάλιστα το γκολ του από σεβασμό απέναντί στην πρώην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ-Ντεκ: Ο MVP, ο NBAer και μια μάχη που θα κρίνει τα πάντα στη Μαδρίτη (pics+vids)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Γκρμπιτς, Μολίνα, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Ντε Πολ (76′ Σαούλ), Κοντογκμπιά, Βιτσέλ (61′ Κορέα), Λεμάρ (40′ Καράσκο), Μοράτα (61′ Κούνια), Γκριεζμάν

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλίου, Κατένα, Μούμιν, Φρανσίσκο Γκαρθία, Βαλεντίν (61′ Καμέγιο), Σις (89′ Ντέκα), Παλαθόν (89′ Λόπεθ), Πόθο (46′ Κομεσάνα), Άλβαρο Γκαρθία (80′ Μουνιόθ), Φαλκάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε για τρίτο ματς χωρίς νίκη, καθώς μετά την ήττα στο «Σαν Μαμές» από την Ατλέτικο Μαδρίτης (15/10) και το εκτός έδρας 1-1 με τη Σεβίλη, πήρε ένα βαθμό κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη (έστω και προσωρινά) στην 3η θέση της La Liga.

Πρωταγωνιστής της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό κι από δική του ασίστ στο 62΄ ο Ραούλ Γκαρσία (είχε περάσει αλλαγή έξι λεπτά νωρίτερα) έδωσε προσωρινά προβάδισμα στους Βάσκους.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Σεβίλλη – Βαλένθια 1-1
Χετάφε – Αθλέτικ 2-2
Ατλέτικο – Ράγιο Βαγεκάνο 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ