La Liga : Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-3

La Liga : Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-3

Μπορεί πριν από λίγες αγωνιστικές να έμοιαζε απίθανο, στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ δε μπορείς να ξεγράψεις μια ομάδα., ειδικά όταν αυτή η ομάδα είναι η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η «Ντέπορ» έκανε τρομερό «διπλό» στην έδρα της Μπιλμπάο και μπήκε δυνατά στο «κόλπο» της σωτηρίας.

Όσο ζει ελπίζει η Λα Κορούνια η οποία κατάφερε να φύγει νικήτρια από το «Ριαθόρ» και να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή.

Μπορεί να είχε 5,5 μήνες να κάνει νίκη εκτός έδρας, όμως φαίνεται πως ήρθε την κατάλληλη στιγμή και με δεδομένο ότι η Λεβάντε δε θα πάρει βαθμούς απέναντι στην Ατλέτικο την Κυριακή (15/4), η «Ντέπορ» μπορεί να ελπίζει ουσιαστικά στην παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς θα ήθελαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αντριάν να σκοράρει δις (6′, 14′) βάζοντας γερές «βάσεις» για τη νίκη. Η Μπιλμπάο αντέδρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μείωσε με τον Ραούλ Γκαρσία στο 47′, όμως ο Μπόρχα Βάγε έδωσε και πάλι «αέρα» δυο γκολ στην ομάδα του στο 53′.

Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Σουσαέτα μείωσε σε 2-3 στο 72′, όμως από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ρουμπέν που κράτησε «όρθια» την ομάδα του, που πήρε μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ