Ντεμπελέ : «Θα μείνω για πολύ καιρό στην Μπαρτσελόνα»

Ντεμπελέ : «Θα μείνω για πολύ καιρό στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δαπάνησε 105 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ, καθώς κατά γενική ομολογία είναι ένα από τα σπουδαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μάλιστα στην σχετική συμφωνία υπήρχε κι ένα επιπλέον ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ, δεδομένο που εκτόξευσε στα ύψη την αξία του.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Ντεμπελέ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοσθεί στην Μπάρτσα, ενώ ταλαιπωρείται συχνά-πυκνά από τραυματισμούς. Ωστόσο, ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός, που μετρά μόλις 11 συμμετοχές με τους Καταλανούς, δηλώνει αποφασισμένος να μείνει στην Βαρκελώνη και να δείξει ποιος είναι.

«Δεν είμαι στο αποκορύφωμα της φόρμας μου, αλλά σιγά, σιγά, επανέρχομαι», τόνισε ο Ντεμπελέ μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «T’l’foot» και πρόσθεσε: «Πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο στον τομέα της καρδιακής λειτουργίας, επειδή κουράζομαι εύκολα. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, όμως με βοήθησαν πάρα πολύ ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Σουάρες, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες. Μου δίνουν διαρκώς συμβουλές και με βοηθούν μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά στις σκέψεις του για το άμεσο μέλλον, ο εννέα φορές διεθνής (1 γκολ) με τους τρικολόρ, είναι σαφής: «Έχω υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και θα είμαι στην Μπαρτσελόνα για πολύ καιρό. Δεν πρόκειται να φύγω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ