Βόμβα Πικέ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)

Βόμβα Πικέ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)

Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως μετά από 14 χρόνια στην Μπαρτσελόνα, αποχωρεί από τους Μπλαουγκράνα και κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σε μία απρόσμενη ανακοίνωση «βόμβα» προέβη ο Ζεράρ Πικέ, με τον Ισπανό αμυντικό να ανακοινώνει μέσα από τα social media, πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μετά από 14 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, με το ερχόμενο ματς με αντίπαλο την Αλμερία το Σάββατο να είναι το τελευταίο που θα δώσει στο «Καμπ Νου» ως ποδοσφαιριστής των «Μπλαουγκράνα».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, άρα ουσιαστικά ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

«Αυτό το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στο Καμπ Νόου – Αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω», αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε.

Διαβάστε επίσης: Εβγαλε το… καπέλο στον Ολυμπιακό ο Μουμπρού: «Παίζει υπέροχο μπάσκετ»

Δείτε την ανάρτησή του:

«Κούλερς, είμαι ο Ζεράρ. Τις τελευταίες εβδομάδες πολλοί μιλάνε για μένα. Μέχρι τώρα δεν είπα τίποτα, αλλά τώρα θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για μένα. Ήμουν πάντα οπαδός της Μπαρτσελόνα, όπως πολλοί από εσάς. Μεγάλωσα σε οικογένεια που αγαπούσε το ποδόσφαιρο.
Από πολύ μικρή ηλικία, δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής: ήθελα να γίνω παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Τελευταία σκέφτομαι πολύ αυτό το παιδί. Για το τι θα σκεφτόταν ο μικρός Ζεράρ αν του έλεγαν ότι όλα του τα όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα. Ότι θα έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ότι θα κέρδιζε κάθε τρόπαιο, ότι θα γινόταν πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ