Χαμός με Ρονάλντο – Επιστρέφει στη Ρεάλ;

Χαμός με Ρονάλντο – Επιστρέφει στη Ρεάλ;

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης «φούντωσε» τα σενάρια για μεταγραφή του Πορτογάλου στη Βασίλισσα.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά την οριστική λύση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά, ψάχνοντας μια ομάδα επιπέδου Champions League, καθώς παρά τα χρήματα που του δίνουν στη Σαουδική Αραβία, ο 37χρονος πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει στην Ευρώπη για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπενζεμά αποθέωσε τον Μαρσέλο (pic)

Όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ρονάλντο προπονήθηκε στη Μαδρίτη και στο προπονητική κέντρο της Ρεάλ. Το ίδιο μάλιστα συνέβη και το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς ο Πορτογάλος βρέθηκε στο Βαλδερέμπας για δεύτερη σερί ημέρα, ακολουθώντας και πάλι ένα ατομικό πρόγραμμα.Μια είδηση που «φούντωσε» για τα καλά τις φήμες περί επιστροφής του Πορτογάλου σταρ στη Βασίλισσα.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ωστόσο. Προς το παρόν δεν φέρεται να υπάρχει κάποια πιθανότητα επιστροφής του Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με τον Κάρλο Αντσελότι και τον Φλορεντίνο Πέρεθ και έτσι μπόρεσε να πάρει ειδική άδεια για να προπονηθεί μόνος στου στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο της κατάστασης για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ