Τα… έχωσε στον Λαόθ ο Τσάβι

Τα… έχωσε στον Λαόθ ο Τσάβι

Τι είπε ο Τσάβι για την γκέλα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ.

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Αντόνιο Ματέου Λαόθ έχει η Μπαρτσελόνα, μετά το 1-1 με την Εσπανιόλ στο «Καμπ Νου», στο τοπικό ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της La Liga.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση, ο Τσάβι υποστήριξε ότι ο έμπειρος ρέφερι έχασε τελείως τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν χρέωσε σε αυτόν το «στραβοπάτημα», τονίζοντας ότι η απώλεια των δύο βαθμών και της κορυφής (όπου οι «μπλαουγκράνα» ισοβαθμούν πλέον με τη Ρεάλ) οφείλεται στα λάθη της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Μέσι: Η χρονιά που δε θα ξεχάσει ποτέ (pics, vids)

«Η ισοπαλία είναι δικό μας λάθος. Μπορούμε να μιλήσουμε για τη διαιτησία, για πολλά πράγματα, αλλά σε τελική ανάλυση, για την ισοπαλία ευθύνονται τα δικά μας λάθη. Κάναμε ένα έξοχο ημίωρο, αλλά όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες… Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα «σκοτώνεις» νωρίς», υπογράμμισε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Σε ό,τι αφορά τον Ματέου Λαόθ, ο Τσάβι δεν έκρυψε τα παράπονά του: «Θεωρώ ότι είναι ένας διαιτητής που ελέγχει τους αγώνες του, αλλά σήμερα το ματς του ξέφυγε, κατά την άποψή μου.

Εχασε τελείως τον έλεγχο. Σου μιλάει, επικοινωνεί, δίνει την εντύπωση ότι τα καταφέρνει, αλλά σήμερα δεν ήταν μία τέτοια περίπτωση. Δεν θα του ρίξω το φταίξιμο, όλα ήταν δικό μας λάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ