Ισπανία : Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο γύρισαν στα θρανία (pics)

Ισπανία : Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο γύρισαν στα θρανία (pics)

Αρκετοί παλαίμαχοι Ισπανοί ποδοσφαιριστές, όπου μεταξύ των οποίων ήταν και οι Ραούλ, Τσάμπι Αλόνσο, ξεκίνησαν τα πρώτα τους μαθήματα προπονητικής.

Πριν από δέκα χρόνια η εθνική ομάδα της Ισπανίας κατέκτησε το Euro για πρώτη φορά μετά το 1964. Τότε τη φανέλα των Φούριας Ρόχα φορούσαν μερικές εμβληματικές φυσιογνωμίες: Μάρκος Σένα, Χοάν Καπντεβίλα, Τσάβι, Βίκτορ Βαλντές και Τσάμπι Αλόνσο.

Όλοι αυτοί, συν τον Ραούλ και τον Ζούλιο Μπαπτίστα, έχουν κρεμάσει εδώ και χρόνια τα παπούτσια τους. Ωστόσο, θέλουν να παραμείνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Απλά από άλλο πόστο. Εκείνο του προπονητή.

«Είναι ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μας. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε να κάνουμε όλοι», είπε μεταξύ άλλων ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, όταν ρωτήθηκε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Τα μαθήματα για τα διπλώματα της UEFA ξεκίνησαν και όλοι οι παραπάνω θα κληθούν να εξεταστούν σε μαθήματα που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με τη φυσική κατάσταση, την ψυχολογία, την ιατρική και άλλα πολλά. Και όλα αυτά για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Μετέπειτα θα δώσουν τα απαραίτητα τεστ και από εκεί θα κριθεί αν είναι έτοιμοι ή όχι για να προχωρήσουν περαιτέρω το θέμα της προπονητικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ