Ο γιός του Μαρσέλο είναι το next big thing της Ρεάλ – Η «καυτή» σεζόν που διανύει (pics, vids)

Ο γιός του Μαρσέλο είναι το next big thing της Ρεάλ – Η «καυτή» σεζόν που διανύει (pics, vids)

On fire είναι ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες, ο οποίος αγωνίζεται με την Κ14 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Η ιστορία που έχει γράψει ο Μαρσέλο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι «θρυλική». Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα τρόπαια σε ολόκληρη την ιστορία της Βασίλισσας, έχοντας «κερδίσει» μάλιστα και τον… τίτλο του κορυφαίου αριστερού μπακ όλων των εποχών.

Διαβάστε επίσης: «Ζόρικη» η πρώτη νύχτα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή

Θα γινόταν ο γιός ενός τόσο σπουδαίου ποδοσφαιριστή να μην έχει έστω και λίγο από τη… μαγεία του; Θα μπορούσε είναι η αλήθεια. Ωστόσο στην περίπτωση του Έντσο Άλβες κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο… πιτσιρικάς πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται στην επίθεση, σε αντίθεση με τον πατέρα του.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο 12χρονος γιος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κατάφερε να «τελειώσει» την Ατλέτικο Μαδρίτης, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Χρειάστηκε μόλις είκοσι λεπτά για να στείλει τρεις φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κόντρα στην Ατλέτικο.

Την ίδια εβδομάδα, ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και κόντρα στη Λας Ρόζας. Μάλιστα, πέρα από τα έξι γκολ, σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο γιός του Μαρσέλο είχε και συνολικά 3 ασίστ, δείχνοντας έτσι και τις δημιουργικές του ικανότητες.

Γενικότερα ωστόσο η σεζόν που διανύει ο 12χρονος είναι ονειρική και αποδεικνύει ότι πρόκειται ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε δέκα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος, ο Έντσο έχει καταφέρει να σκοράρει 22 φορές και να μοιράσει άλλα δέκα γκολ, με τους ανθρώπους της Βασίλισσας και τον Μαρσέλο να τρίβουν τα χέρια τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ