Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασε η Μπαρτσελόνα χωρίς να παίζει και αυτό, γιατί η δεύτερη της βαθμολογίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, έχασε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Τι και αν δεν έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα ήταν… κερδισμένη και έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος! Πως; Μετά τη νέα ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ανοέτα με σκορ 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

Η διαφορά ανάμεσα στους Ροχιμπλάνκος, οι οποίοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία, με τους Καταλανούς βρίσκεται στους 12 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι πέντε «στροφές» πριν από το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Ανοέτα ο Χοσέ έδωσε το προβάδισμα στους Βάσκους στο 27′. Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό, ώστε οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε να χάσουν το ρυθμό τους γι’ αρκετά λεπτά.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Μαδριλένους όταν δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα (80′) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χουάνμι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χοσέ που από «εκτελεστής» έγινε δημιουργός.

Παρόλα αυτά τα αμυντικά κεντά της Ατλέτικο ήταν αρκετά. Κάτι ασυνήθιστο για την ομάδα του «Τσόλο» που είδε στο 92′ τον Χουάνμι να σκοράρει για τρίτη φορά στην εστία του Γιαν Ομπλάκ που δεν μπορούσε να κάνει κάτι, προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά στα δύο και όχι στα τρία τέρματα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς που διεξαγόταν την ίδια η Τζιρόνα επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Γκαρσία στο 59′ με τον Στουάνι στο 86′ να διπλασιάζει τα τέρματά τους, καθώς ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Πίνα στο 90′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ