Ρεάλ Μπέτις – Λας Πάλμας 1-0

Ρεάλ Μπέτις – Λας Πάλμας 1-0

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα (95') η Ρεάλ Μπέτις επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Λας Πάλμας και έφτασε τις έξι σερί νίκες στη La Liga.

Τρελαίνει κόσμο φέτος η Ρεάλ Μπέτις! Οι Βερδιμπλάνκος πάνε από νίκη σε νίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τελευταίο τους «θύμα» ήταν η Λας Πάλμας με τους Ανδαλουσιανούς να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Φίρπο στο 95′.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Μπέτις έφτασε τις έξι σερί νίκες στη La Liga, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα αυτή την περίοδο. Παράλληλα, ο Χοακίν και η παρέα του έφτασε τους 55 βαθμούς και είναι μόνη στην πέμπτη θέση, έχοντας τέσσερις βαθμούς παραπάνω από τη Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή της αναμέτρησης μέχρι και το τέλος της είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και αν δεν έπεφταν πάνω σε έναν απίθανο Λιθοάιν θα είχαν σημειώσει αρκετά τέρματα και θα είχαν «καθαρίσει» από πολύ νωρίς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Έπρεπε το ρολόι να δείξει το 95′ για να κάνουν οι παίκτες της Ρεάλ Μπέτις το 1-0. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φίρπο, ο οποίος μετά από σέντρα του Μπαραγκάν από τα δεξιά πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Λεβάντε υποδέχτηκε τη Μάλαγα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Μπόατενγκ στο 93′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ