Μπαρτσελόνα : Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βερμάλεν

Μπαρτσελόνα : Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Βερμάλεν

Έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τόμας Βερμάλεν φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα.

Ο Τόμας Βερμάλεν έχει κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Mundo Deportivo, φαίνεται πως του ετοιμάζουν καινούργιο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021.

Ο Βέλγος διεθνής στόπερ ανήκει στους μπλαουγκράνα από το καλοκαίρι του 2014 και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2019. Εξαιτίας συνεχόμενων προβλημάτων τραυματισμού, ο Βερμάλεν δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών τις πρώτες του σεζόν με τη φανέλα των Καταλανών.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει τη φετινή σεζόν. Ο 32χρονος αμυντικός έχει βελτιωθεί σημαντικά με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του συλλόγου. Ειδικότερα, φέτος έχει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία ασίστ, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να δίνει όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή του, με δεδομένη την παρουσία των έτερων στόπερ του, Ουμτιτί και Πικέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρόλο που ο παίκτης τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 33 του χρόνια, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένοι να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Το γεγονός ότι θα βρεθεί εκτός απροόπτου με την Εθνική Βελγίου στο Μουντιάλ της Ρωσίας, βοηθάει στο να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ