Λεγανές – Λα Κορούνια 0-0

Λεγανές – Λα Κορούνια 0-0

Στο «μηδέν» κόλλησαν οι Λεγανές και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στο φάσμα του υποβιβασμού, στο εναρκτήριο ματς της 34 αγωνιστικής της La Liga.

Στο Estadio Municipal de Butarque, η Λεγανές, με τον Δημήτρη Σιόβα να αγωνίζεται για ολόκληρο το 90λεπτο, φιλοξένησε την Ντεπορτίβο που είχε επιτακτική ανάγκη για νίκη, προερχόμενη άλλωστε από ένα σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Κλάρενς Ζέεντορφ δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος και ποιότητα για να σκοράρουν κόντρα σε μια ομάδα που πλέον ούτε απειλεί ούτε απειλείται στον βαθμολογικό πίνακα.

Δεν εξηγείται άλλωστε διαφορετικά το γεγονός πως η μοναδική ευκαιρία του ματς ήταν για την Ντέπορ μόλις στο 7’ με τον Λούκας Πέρες να νικιέται από τον Κουέγιαρ που έκανε μια μεγάλη απόκρουση. Κάπως έτσι λοιπόν η πάλαι ποτέ Σούπερ Ντέπορ, βρίσκεται πλέον στο -6 (και με ματς περισσότερο) από τη Λεβάντε και τη σωτηρία, και με μόλις 5 ματς να απομένουν, τα περιθώρια στενεύουν απελπιστικά.

Леганес – Депортиво. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ