Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: Τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε από το «Σαν Μαμές»

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: Τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε από το «Σαν Μαμές»

Ένα γκολ του Ραφίνια αποδείχτηκε αρκετό για την Μπαρτσελόνα ώστε να περάσει από το «Σαν Μαμές» επικρατώντας της Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 1-0.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο, καθώς παρότι αγχώθηκε κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Καταλανοί παραμένουν στο +9 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάνε με άλλον αέρα στο επικείμενο «Clasico» της ερχόμενης εβδομάδας. Ο άνθρωπος που έκρινε τον αγώνα ήταν ο Ραφίνια που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, οι Βάσκοι σκόραραν με τον Ινιάκι Γουίλιαμς, όμως έπειτα από υπόδειξη του VAR και έλεγχο του διαιτητή, το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι στη διάρκεια της φάσης, φέρνοντας την καρδιά των παικτών της Μπαρτσελόνα στη… θέση της.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγιρεθαμπάλα, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (70’ Γιούρι), Ντε Μάρκος (84’ Γουρουθέτα), Βιβιάν, Ντάνι Γκαρσία, Ραούλ Γκαρσία (65’ Μουνιαΐν), Βέσγα (65’ Θάραγα), Ι. Γουίλιαμς, Μπερενγκέρ (84’ Κάπα), Ν. Γουίλιαμς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Ρομπέρτο (82’ Αλόνσο), Μπαλντέ, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι (90+3’ Αλαρκόν), Λεβαντόφσκι, Τόρες (68’ Κεσί), Ραφίνια (82’ Φάτι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ