Βαλβέρδε : Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα!

Βαλβέρδε : Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα!

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού -μετά τον αποκλεισμό από τον Champions League- έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό του. Μάλιστα όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Βαρκελώνης, ο Βαλβέρδε εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τους μπλαουγκράνα στο τέλος της σεζόν.

Μετά την πανηγυρική κατάκτηση του Κυπέλλου (ύστερα από το επιβλητικό 5-0 επί της Σεβίλλης), η Μπαρτσελόνα βρίσκεται «αγκαλιά» με το νταμπλ, καθώς χρειάζεται λίγους ακόμη βαθμούς προκειμένου να κάνει δικό της και το πρωτάθλημα.

Σίγουρα η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη για τους μπλαουγκράνα, ωστόσο σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ενδέχεται η επόμενη αγωνιστική περίοδο να μη βρει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο τους!

Κι αυτό καθώς ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς ως το 2019, εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο φινάλε της χρονιάς.

Όπως προέκυψε μέλη της διοίκησης της Μπάρτσα είναι πολύ δυσαρεστημένα από τον οδυνηρό αποκλεισμό που η ομάδα γνώρισε στο Champions League. Βλέπετε αυτό το βαρύ 3-0 από τη Ρόμα στο δεύτερο ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με το γκολ του Κώστα Μανωλά δεν έχει ακόμη ξεχαστεί από τους Καταλανούς.

Έτσι όπως ανέφερε η Mundo Deportivo κάποιοι εκ των διοικούντων περίμεναν στη… γωνία το «μυρμήγκι» και συγκεκριμένα τον τελικό του Κυπέλλου. Αν οι μπλαουγκράνα δεν κατάφερναν να σηκώσουν το τρόπαιο απέναντι στους σεβιγιάνους, τότε το μέλλον του Βαλβέρδε θα ήταν εξαιρετικά αμφίβολο.

Η Μπαρτσελόνα ωστόσο έφτασε στην κατάκτηση του Copa del Rey με εμφατικό 5-0 και πλέον οι διοικούντες αντιλαμβάνονται πως είναι μάλλον… άκομψο να διώξουν έναν προπονητή ο οποίος στην πρώτη του χρονιά κιόλας κατέκτησε το νταμπλ.

Ωστόσο, πάντα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας, ο Βαλβέρδε παρουσιάζεται χολωμένος με τους ανθρώπους της διοίκησης, καθώς στα αυτιά του έφτασαν οι «μουρμούρες» για το πρόσωπό του.

Ετσι η ιδέα του να αποχωρήσει μόνος του στο τέλος της σεζόν υπάρχει στο μυαλό του 54χρονου τεχνικού και πλέον μένει να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ