«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα-Φάτι: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την ομάδα»

«Πόλεμος» Μπαρτσελόνα-Φάτι: «Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από την ομάδα»

Ανω-κάτω η Μπαρτσελόνα με τον Ανσου Φάτι.

Χαμός στην Μπαρτσελόνα με τον Ανσου Φάτι!

Ο πατέρας του Φάτι, Μπόρι, δεν είναι ευχαριστημένος με την πορεία του γιου του στους Μπλαουγκράνα, ξεσπώντας σε συνέντευξή του στο El Partidazo του Cadena’s Cope.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Χάμες

Ο Μπόρι στάθηκε στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του νεαρού άσου, υπογραμμίζοντας πως αν ήταν στο χέρι του, θα τον έπαιρνε από την Μπαρτσελόνα.

Ο πατέρας του Άνσου Φάτι ανέφερε στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων: «Αν ήταν στο χέρι μου, θα τον έπαιρνα από την Mπαρτσελόνα αλλά θέλει να συνεχίσει. Είμαι θυμωμένος ως πατέρας και αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Ανσού παίζει λίγα λεπτά. Μιλάμε για το ’10’ της Μπάρτσα, έναν διεθνή από την ισπανική ομάδα και ένα αγόρι που έφυγε από τη Μασία. Επειδή ο Ανσού έπαιζε πριν τραυματιστεί και ήταν εκεί ο Μέσι, ο Γκριεζμάν, ο Σουάρες Είπα στον Αλεμάνι «Ο Ανσού είναι ο ποδοσφαιριστής franchise σου. Είναι το 10, αυτός που τόλμησε να πάρει το 10 του Μέσι«.

Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε λέγοντας: «Ο Ανσού δεν θέλει να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αλλά θέλω να τον δω να πετυχαίνει. Μίλησα με τον Ματέου Αλεμάνι και τον Ζόρντι Κρόιφ και μου είπαν ότι είναι η κληρονομιά του συλλόγου και ότι τον αγαπούν. Το πρώτο πράγμα που είπε ο Φάτι στον Ζόρζε Μέντες ήταν ότι είναι από την Μπαρτσελόνα και δεν φεύγει.

Σκέφτηκα διαφορετικά, αλλά μου είπε «Μπαμπά, δεν συμφωνώ. Θέλω να είμαι εδώ. Αλλά γιατί ο Τσάβι δεν του δίνει μια μπάλα; Είναι μια καλή ερώτηση. Θα έχει τους λόγους του. Πριν από δύο χρόνια σκότωσαν όλοι τον Βινίσιους και τώρα τι; Ζητώ το ίδιο για τον Ανσού, υποστήριξη και συνέχεια, αυτό που είχε ο Βινίσιους στη Ρεάλ.

Αν εκτιμάς έναν ποδοσφαιριστή, που έχει φύγει από το σπίτι για να είναι σπουδαίος, φρόντισέ τον. Ο Ανσού δεν στενοχωριέται με τον Τσάβι, είναι πάντα το είδωλό του. Είχε τις αφίσες του στο σπίτι του στη Σεβίλλη«.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ