Ένσταση της Έλτσε για παράνομη συμμετοχή του Γκάβι (pic)

Ένσταση της Έλτσε για παράνομη συμμετοχή του Γκάβι (pic)

Νέα προβλήματα για την Μπαρτσελόνα, μετά την επίσημη ένσταση της Έλτσε στην Ισπανική Ομοσπονδία, για παράνομη συμμετοχή του Γκάβι.

Η Έλτσε κατέθεσε επίσημη ένσταση στην Ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου για παράνομη συμμετοχή του Γκάβι της Μπαρτσελόνα στο μεταξύ τους παιχνίδι και άναψε εκ νέου φωτιές στους «Καταλανούς».

Από την πλευρά της η Έλτσε θεωρεί πως ο Γκάβι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου για τη La Liga, μεταξύ των δύο ομάδων, εκεί που οι «Μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 4-0 εκτός έδρας.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Μίτσελ μετά την αποχώρηση του – «Ευχαριστώ τους παίκτες και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου»

Αυτή η ένσταση φαίνεται πως έχει βάση, καθώς σύμφωνα με τα έγγραφα προβιβασμού του Γκάβι στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, όντως υπάρχει πρόβλημα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η Έλτσε πρόλαβε να καταθέσει την ένστασή της 3 λεπτά πριν λήξει η διορία που έχει θέσει η Ισπανική Ομοσπονδία για τέτοιου είδους θέματα και πλέον είναι ζήτημα των αρμόδιων αρχών, αν θα υπάρχουν κάποιες κυρώσεις για τους «Καταλανούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ