Ρεάλ: Ανανεώνει τον Ασένσιο

Ρεάλ: Ανανεώνει τον Ασένσιο

Δεν το κουνάει ρούπι από τη «Βασίλισσα» ο Ισπανός μέσος.

Περίφημα πηγαίνει ο Μάρκο Ασένσιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 27χρονος μέσος τη φετινή σεζόν μετράει με τα χρώματα των «μερένχες» ήδη 33 συμμετοχές με 8 γκολ και 6 ασίστ και γενικότερα χαίρει της εκτίμησης του Κάρλο Αντσέλοτι και κυρίως της διοίκησης, που προτίθεται να τον ανανεώσει για πολλά ακόμα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Αταμάν και Παναθηναϊκό: Τι λένε οι Ισπανοί, πώς εμπλέκεται ο Λάσο

Το συμβόλαιο του 27χρονου ολοκληρώνεται με την ομάδα της Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης από την Ισπανία, η Ρεάλ θα κοιτάξει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, είτε μέχρι το 2027 είτε μέχρι το 2028.

Η «Athletic» αναφέρει τη συγκεκριμένη είδηση τονίζοντας όμως πως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για τον Ασένσιο, αφενός μεν γιατί και ο ίδιος θέλει -αν και τον… φλερτάρουν αρκετοί σύλλογοι- να μείνει, αφετέρου, γιατί προηγούνται το Champions League και ο τελικός Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ασένσιο με τα χρώματα της Ρεάλ έχει κατακτήσει τρία Champions League και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας με τη χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt να ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ