Το «ευχαριστώ» του Γκουαρντιόλα στον Ινιέστα

Το «ευχαριστώ» του Γκουαρντιόλα στον Ινιέστα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλησε κι αυτός με τη σειρά του να ευχαριστήσει τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού διέπρεψε για μια τετραετία (2008-12) στην Μπαρτσελόνα.

Κάποτε υπήρξε το ίνδαλμα του Αντρές Ινιέστα, όταν ξεκινούσε την καριέρα του, έπειτα ο προπονητής υπό τις οδηγίες του οποίου μεγαλούργησε για μια τετραετία στην Μπαρτσελόνα (2008-12).

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, περί ου ο λόγος, θέλησε να πει με τη σειρά του το δικό του ευχαριστώ στον Ισπανό μέσο, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (27/4) την αποχώρηση του από τους «μπλαουγκράνα» μετά από 22 χρόνια προσφοράς.

«Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, ο κόσμος νομίζει ότι οι προπονητές βοηθούν τους ποδοσφαιριστές, αλλά αυτός με βοήθησε να καταλάβω το παιχνίδι καλύτερα, απλά παρακολουθώντας τον να παίζει το παιχνίδι.

Ελπίζω να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να διδάξει τους νεαρούς αθλητές ή τους επαγγελματίες αυτά που γνωρίζει ο ίδιος. Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα για αυτόν, αλλά κυρίως είναι η ευχαρίστηση να τον βλέπω να προπονείται, να κάνει τα πάντα εύκολα, νομίζω το πιο εντυπωσιακό σε αυτόν είναι το πόσο φυσικά αγωνιζόταν. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις σε έναν ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ