Λέβαντε – Σεβίλλη 2-1

Λέβαντε – Σεβίλλη 2-1

Απογοητευτική έτι μία φορά η Σεβίλλη ηττήθηκε από τη Λεβάντε εκτός έδρας (2-1) και έμεινε για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι (σε όλες τις διοργανώσεις) μακριά από τη νίκη!

Η Λεβάντε το ήθελε περισσότερο. Είναι εξάλλου και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την αντίπαλό της (μόλις μία ήττα, στα τελευταία 8 παιχνίδια της). Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα της έδιναν άλλο αέρα στη «μάχη» που δίνει για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη.

Η Σεβίλλη από πλευράς της ήθελε μεν τη νίκη για να έχει ελπίδες στο… ευρωπαϊκό όνειρο αλλά στους τελευταίους 9 αγώνες έχει ξεχάσει πώς είναι η… αίσθηση του νικητή. Η εικόνα της στον τελικό του Copa del Rey, αποκαρδιωτική. Τελευταίο «τρίποντο» στο ισπανικό πρωτάθλημα; Αρχές Μάρτη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0), οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν (1-1), αλλά ο Ζοσέ Μοράλες «έγραψε» το τελικό 2-1 και έδωσε τη νίκη στη Λεβάντε!

Πιο αναλυτικά, με την συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Μάρτι με ωραία ατομική ενέργεια και εξίσου καλό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σόρια (1-0). Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Κάρλος Φερνάντες έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 74ο λεπτό μάλιστα έφθασαν και στο γκολ με τον Μοράλες να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ να «γράφει» το τελικό 2-1!

Με αυτόν τον τρόπο η Λεβάντε εξασφάλισε την παραμονή της, ενώ η Σεβίλλη πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια αν θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=0LvFx_kZxp4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ