Μπαρτσελόνα: Το χορτάρι και ο ήλιος έφταιξαν στον Τσάβι για την γκέλα με τη Χετάφε (pic)

Μπαρτσελόνα: Το χορτάρι και ο ήλιος έφταιξαν στον Τσάβι για την γκέλα με τη Χετάφε (pic)

Αστείες δικαιολογίες από τον Τσάβι που κατά τα άλλα τόνισε πως... δεν ψάχνει για δικαιολογίες.

Μετά το 0-0 με τη Χιρόνα η Μπαρτσελόνα έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία και με τη Χετάφε, δείχνοντας πως δεν βρίσκεται και σε πολύ καλό φεγγάρι τελευταία. Σε συνδυασμό με το 0-4 από τη Ρεάλ στο Κύπελλο, οι Καταλανοί έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς γκολ.

Βέβαια δεν ανησυχούν αφού η μισητή τους αντίπαλος βρίσκεται στο -11, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Χετάφε, ο Τσάβι προκάλεσε αίσθηση με τις δικαιολογίες που βρήκε για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας του. Ο προπονητής της Μπάρτσα τα απέδωσε στον αγωνιστικό χώρο και στο γεγονός ότι το ματς έγινε με… ήλιο ενώ οι παίκτες του έχουν συνηθίσει να παίζουν νύχτα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιτούδης, το «αν» του Γουίλμπεκιν και ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό (vids)

Όσα είπε ο Τσάβι σχετικά:

«Η κατάσταση του γρασιδιού μάς επηρέασε. Χθες κάναμε προπονήσεις σε στεγνό γήπεδο. Έχω επικριθεί πολύ για το θέμα της επιεφάνειας των γηπέδων. Σήμερα το έχει δει όλος ο κόσμος. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις έτσι, είναι άσχημο για το θέαμα. Η μπάλα κολλάει, είναι κακό ακόμα και για τη Χετάφε. Είναι απαραίτητο να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Δεν είναι δικαιολογία πάντως για μας και πρέπει να ξαναβρούμε τον καλό εαυτό μας

Έχουμε επίσης συνηθίσει να παίζουμε τη νύχτα, όχι με τον ήλιο αυτή την ώρα το απόγευμα. Την επόμενη Κυριακή παίζουμε πάλι απόγευμα. Δεν θέλω να ακούγεται ως δικαιολογία, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε ανάλογα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ