Ανεβαίνει η Ράγιο, «κατεβαίνει» ο Τσόρι

Ανεβαίνει η Ράγιο, «κατεβαίνει» ο Τσόρι

Η ισπανική ομάδα δύσκολα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Τσόρι Ντομίνγκες και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Μόλις έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στη Σεγούντα Ντιβιζιόν η Ράγιο Βαγεκάνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Με την πολύτιμη βοήθεια και την εμπειρία και την ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια του πολύπειρου Αλεχάντρο Ντομίνγκες, να παίζει σημαντικό ρόλο στη φετινή της πορεία, η Ράγιο φιγουράρει στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος και ετοιμάζεται να επανέλθει στα… σαλόνια.

Ωστόσο, η άνοδος δεν αναμένεται να ισχύσει και για τον Τσόρι. Καθώς όπως προκύπτει από την Ισπανία, ο πρώην επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού, δύσκολα θα δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στα 30/06/2018. Ασχέτως εάν ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει και πιστεύει ότι θα μείνει, για να κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο πρόεδρος και το τεχνικό επιτελείο του ισπανικού συλλόγου, φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη.

Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, ο 36χρονος πια Ντομίνγκες, εξετάζει πολύ σοβαρά τις επόμενες κινήσεις του. Καθώς δεν θεωρείται διόλου απίθανο το ενδεχόμενο ακόμη και να αποσυρθεί αυτό το καλοκαίρι από το ποδόσφαιρο, εάν δεν βρει μια πρόταση που να τον δελεάσει. Αν και ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά όχι ως ποδοσφαιριστής. Αλλά από κάποιο διαφορετικό πόστο, στο οποίο θα μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Εκείνο που σημειώνεται από ανθρώπους του περιβάλλοντός του είναι ότι ο Τσόρι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα μετά το τέλος της καριέρας του. Ασχέτως του τι μέλλει γενέσθαι με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ