Οσασούνα – Μπέτις 3-2: Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα της Σεβίλλης

Οσασούνα – Μπέτις 3-2: Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα της Σεβίλλης

Η Οσασούνα νίκησε με 3-2 την Μπέτις η οποία έχασε την ευκαιρία να πιάσει τετράδα έστω και προσωρινά.

Έδαφος στη μάχη για έξοδο στο Champions League έχασε η Μπέτις η οποία έχασε στην Παμπλόνα με 3-2 από την Οσασούνα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν «ζωντανοί» στο όνειρο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο βέβαια μπορούν να εξασφαλίσουν και σε περίπτωση που πάρουν το Κύπελλο κόντρα στη Ρεάλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Μπούντιμιρ που σκόραρε δύο φορές στα πρώτα έντεκα λεπτά κι ενώ προηγουμένως είχε έξι μήνες να βρει δίχτυα. Στο 16′ η Μπέτις μείωσε σε 2-1 με γκολ του Μιράντα και στο 41′ ο Μονκαγιόλα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην Οσασούνα, για το 3-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 70′ με τον  Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η «χρυσή» λίστα του Ραζνάτοβιτς στα χέρια του Αταμάν

Οσασούνα: Χερέρα, Χουάν Κρουζ, Νταβίδ Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Κίκε Μπάρχα (70′ Μπενίτο), Αμπντέ (81′ Σάντσεθ), Πένια (81′ Βιδάλ), Μπούντιμιρ (81′ Κίκε Γκαρθία), Ιμπάνιεθ, Αϊμάρ (88′ Μουνιόθ), Αριντάνε

Μπέτις: Ρουί Σίλβα, Μοντόγια, Λουίς Φελίπε, Έντγκαρ, Μιράντα (81′ Άμπνερ), Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (46′ Κανάλες), Λουίς Ενρίκε (46′ Ρόδρι), Καρβάλιο (65′ Χοακίν), Αγιόθε, Μπόρχα Ιγκλέσιας (65′ Γουίλιαν Ζοζέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ