Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Φεκίρ

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Φεκίρ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει την περίπτωση του επιθετικού της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Φελίπε Κουτίνιο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή τον Ιανουάριο και πρώτος της στόχος παραμένει ο Φελίπε Κουτίνιο. Όμως, οι «μπλαουγκράνα» δεν πρόκειται να πληρώσουν τα 120 εκατομμύρια που ζητάει η Λίβερπουλ για τον Βραζιλιάνο, με αποτέλεσμα να κοιτάει κι άλλες επιλογές.

Ένας παίκτης που αρέσει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι ο Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λιόν. Ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σκοράρει κατά ριπάς και η τιμή του είναι πιο προσιτή από αυτή του Κουτίνιο.

Συγκεκριμένα, η Λιόν για να παραχωρήσει τον Φεκίρ θέλει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ και στη Μπαρτσελόνα πιστεύουν πως η τιμή του μπορεί να πέσει κι άλλο.

Επίσης,ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ρόμπερτ Φερνάντεθ τον παρακολούθησε στο ματς με την Έβερτον και εντυπωσιάστηκε, τονίζοντας πως σαν λύση είναι πιο συμφέρουσα για την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ