Τσάβι για Χοακίν: «Από τους καλύτερους εξτρέμ της γενιάς του»

Τσάβι για Χοακίν: «Από τους καλύτερους εξτρέμ της γενιάς του»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Μπέτις που θα γίνει αύριο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χοακίν που φέτος θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η Μπαρτσελόνα αύριο υποδέχεται την Ρεάλ Μπέτις στη Βαρκελώνη (22:00), στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της La Liga και θέλει να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ωστόσο, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τσάβι βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον αρχηγό της Ρεάλ Μπέτις, Χοακίν ο οποίος σε ηλικία 41 ετών αποφάσισε με τη λήξη της σεζόν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Τσάβι που έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Χοακίν στην Εθνική Ισπανίας δήλωσε πως 41χρονος άσος είναι ο καλύτερος εξτρέμ της γενιάς του, ενώ αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν το χαμόγελό του.

«Από τον Χοακίν προτιμώ το άτομο. Είναι εξαιρετικός. Ένας από τους καλύτερους εξτρέμ που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Πάντα πίστευα ότι ο Χοακίν θα μπορούσε να παίξει στην Μπάρτσα, θα είχε προσαρμοστεί. Πρόκειται για έναν ευχάριστο και εγκάρδιο άνθρωπο. Η καλύτερη ανάμνηση είναι το χαμόγελό του», δήλωσε ο Τσάβι ο οποίος επί της ουσίας έπλεξε το εγκώμιο του σπουδαίου ποδοσφαιριστή των «πράσινων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ