Μέσι : Έχει άμεσα συνεισφορά στο 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα

Μέσι : Έχει άμεσα συνεισφορά στο 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα

Μισή... ομάδα μόνος του θα μπορούσε να είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς από τα πόδια του προέρχεται το 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα στη φετινή La Liga!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε από το πάλαι ποτέ «κάστρο» του Ριαθόρ, επικρατώντας με 4-2 της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, και κατέκτησε και μαθηματικά το 8ο νταμπλ της ιστορίας της.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρήκε δίχτυα τρεις φορές και έφτασε τα 32 γκολ στη φετινή La Liga, ξεπερνώντας έτσι τα 32 του Μοχάμεντ Σαλάχ στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι». Το στατιστικό, όμως, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι από τα πόδια του Μέσι έχουν ξεκινήσει το 50% των γκολ της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Πέρα από τα 32 γκολ που έχει πετύχει, ο 30χρονος επιθετικός έχει μοιράσει και 12 ασίστ στους συμπαίκτες του, έχοντας δηλαδή συνεισφορά σε 44 γκολ τη φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα με τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Λα Κορούνια έφτασε τα 87 στη φετινή La Liga, εκ των οποίων μόλις το… 50.6% προέρχονται από τα πόδια του Μέσι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ