Απίστευτο στατιστικό για Μπαρτσελόνα – Μετά τον Μέσι το… χάος (vid)

Απίστευτο στατιστικό για Μπαρτσελόνα – Μετά τον Μέσι το… χάος (vid)

Ο Μέσι κοντεύει τα δύο χρόνια που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, με τους Μπλαουγκράνα να έχουν ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που ξεκίνησε από όταν έφυγε ο Αργεντινός.

Μπαρτσελόνα, γκολ και θέαμα. Ένα τρίπτυχο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο στη συνείδηση του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Ένα τρίπτυχο που είχε για πολλά χρόνια κύριο εκφραστή του τον Λιονέλ Μέσι που από το 2004 μέχρι και το 2021 ήταν μηχανή παραγωγής γκολ και ποδοσφαιρικών στιγμών μαγείας.

Η σημαντικότητα της παρουσίας του Παγκόσμιου πλέον πρωταθλητή στους Μπλαουγκράνα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Απλά βγαίνουν κατά καιρούς στη δημοσιότητα κάποια ρεκόρ και κάποια στατιστικά που την κάνουν ακόμα πιο έντονη.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» του Ολυμπιακού για τον διαιτητή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Marca, εδώ και δύο χρόνια ή αλλιώς σε 104 ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης, η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 41 φορές προσπάθησαν οι παίκτες των Καταλανών να σκοράρουν, χωρίς όμως επιτυχία. Τις πιο πολλές προσπάθειες κατέγραψαν οι Ραφίνια (9) και Ντεπάι (8), για να ακολουθήσουν κατά σειρά οι Λεβαντόφσκι (6), Φεράν Τόρες (4), Μέσι και Φατί (3), Ντεμπελέ, Κουτίνιο και Άλμπα (2) και οι Πικέ και Μάρκος Αλόνσο (1).

Τελευταίος που τα κατάφερε; Ο Λιονέλ Μέσι προς το τελείωμα της σεζόν. Ο Αργεντινός στις 2/5 του 2021 σκόραρε στο 3-1 της Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Μέσι έχει 50 γκολ στην καριέρα του στους Μπλαουγκράνα με απευθείας φάουλ (σε 591 εκτελέσεις), ενώ και φέτος με την Παρί έχει σκοράρει δύο φορές σε σύνολο 57 εκτελέσεων. Δείτε το βίντεο με τα… έργα τέχνης του μάγου της Βαρκελώνης.

Photo credits: bleacherreport.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ