Αντσελότι: «Το συμβόλαιό μου λήγει το 2024»

Αντσελότι: «Το συμβόλαιό μου λήγει το 2024»

Δε λήγει αύριο αλλά σε ένα χρόνο το συμβόλαιο του, τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι πριν τον τελικό του Κυπέλλου της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα αγωνίζεται στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Οσασούνα στις 23:00, και θέλει να κάνει δικό της το εγχώριο τρόπαιο αφού αυτό του πρωταθλητή της La Liga, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα το χάσει από την Μπαρτσελόνα, ενώ βέβαια υπάρχει και το Champions League, εκεί όπου οι «μερένχες» αγωνίζονται στα ημιτελικά με την Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Γιατί πονοκεφαλιάζει ο Λουτσέσκου…

Η αλήθεια είναι πάντως πως πολλοί δεν ασχολούνται με τη Ρεάλ και το αγωνιστικό της κομμάτι, αλλά κυρίως με το θέμα με τον τεχνικό της Κάρλο Αντσελότι και το τι θα πράξει στο τέλος της σεζόν.

Κοινώς αν θα μείνει στο τιμόνι της βασίλισσας ή αν θα φύγει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο ίδιος πάντως στο περιθώριο των δηλώσεων για τον τελικό του κυπέλλου τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ το οποίο λήγει το 2024 και όχι αύριο.

«Τι διακυβεύεται για μένα τις επόμενες 11 μέρες; Παίζω έναν τελικό Κυπέλλου και ημιτελικά Champions League. Τίποτα παραπάνω, είμαι καλά. Το μέλλον μου είναι πολύ ξεκάθαρο, επειδή το συμβόλαιό μου έχει ισχύ μέχρι το 2024, όχι μέχρι αύριο. Νιώθω εξαιρετική στοργή από όλο τον σύλλογο, τον πρόεδρο και τον Χοσέ Άνχελ Σάντσες και για μένα αυτό είναι αρκετό», είπε ο Ιταλός τεχνικός που επί της ουσίας έδειξε την πρόθεσή του για το μέλλον του…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ