Μπαρτσελόνα : Είχε και πίτσα το μενού στη φιέστα

Μπαρτσελόνα : Είχε και πίτσα το μενού στη φιέστα

Πείνασαν από τους πανηγυρισμούς στους δρόμους της Βαρκελώνης οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και είπαν να το ρίξουν στην πίτσα.

Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε στους δρόμους της Βαρκελώνης την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος Ισπανίας. Οι μπλαουγκράνα το βράδυ της Κυριακής (29/04) μία εβδομάδα μετά από το Copa del Rey, νίκησε 4-2 τη Λα Κορούνια και εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Χθες, Δευτέρα 30/4, το πρόγραμμα περιλάμβανε τους πανηγυρισμούς. Πάνω στο πούλμαν της ομάδας, όπως συνηθίζεται στην Ευρώπη, με τον κόσμο να γιοτάζει μαζί με τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όμως, επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, οι μπλαουγκράνα είπαν να γευματίσουν πάνω στο πούλμαν. Έτσι, παρήγγειλαν πίτσα και την απόλαυσαν με ατελείωτη σαμπάνια.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το… φαγοπότι των Καταλανών:

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ