Επαφές της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Επαφές της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του Γκριεζμάν ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα για την αποδέσμευση, το καλοκαίρι, του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικές πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού της Βαρκελώνης «Catalunya Radio», η Μπάρτσα είχε νέα επαφή με την αδερφή και εκπρόσωπο του επιθετικού της Ατλέτικο, προτείνοντας συμβόλαιο πέντε ετών.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του Γκριεζμάν ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα 20 από τα οποία θα καταλήξουν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διατηρεί ποσοστό.

Άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ