Χιρόνα – Βιγιαρεάλ 1-2: Buzzer beater για… σεντόνι

Χιρόνα – Βιγιαρεάλ 1-2: Buzzer beater για… σεντόνι

Η Βιγιαρεάλ νίκησε (1-2) μέσα στην έδρα της Χιρόνα με γκολ στην τελευταία φάση του ματς και κάνει όνειρα για Champions League.

Σπουδαίο διπλό για Champions League από τη Βιγιαρεάλ στην έδρα της Χιρόνα με 2-1 στο φινάλε. Με αυτό το αποτέλεσμα το «κίτρινο υποβρύχιο» επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα (τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία) και πλησίασε στο -2 από τη Σοσιεδάδ που το βράδυ παίζει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ όταν από ασίστ του Τζάκσον ο Γέρεμι Πίνο έκανε το 0-1, αλλά η Χιρόνα απάντησε στο 25′ με προβολή του Λόπεθ για το 1-1. Στο 70′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τσιγκάνκοφ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μορένο έκανε το 1-2 σε αντεπίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 10-5: Το πήρε κι αυτό: 10ο σερί πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Θρύλου

Χιρόνα: Γκαζανίγκα, Γκουτιέρες (78′ Ερνάντεθ), Μαρτίνεθ, Μπουένο, Χουάνπε, Κόουτο (78′ Ρενιέρ), Τσιγκάνκοφ, Νταβίντ Λόπεθ (59′ Χερέρα), Μαρτίν, Ρικέλμε, Καστεγιάνος (59′ Στουάνι)

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Κουένκα, Μαντί, Πεδράθα (63′ Αλμπέρτο Μορένο), Φόιτ (68′ Κίκο), Μπαένα, Πίνο (80′ Τριγκέρος), Καπουέ, Τέρατς (62′ Λο Σέλσο), Τσουκουέζε (62′ Ζεράρ Μορένο), Τζάκσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ