Φερνάντο Τόρες : «Θα έφευγα και 3η και 4η φορά για το καλό της Ατλέτικο»

Φερνάντο Τόρες : «Θα έφευγα και 3η και 4η φορά για το καλό της Ατλέτικο»

Το συμβόλαιο του Τόρες με την Ατλέτικο φτάνει στο τέλος του, με τον Ισπανό επιθετικό να δηλώνει πως για το καλό της ομάδας θα έφευγε όσες φορές χρειαζόταν.

Ο Φερνάντο Τόρες, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο, με τον Τσόλο Σιμεόνε να δείχνει πως δεν τον υπολογίζει. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί βασικός μόλις σε 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος και φαίνεται πως το κλίμα δε τον σηκώνει.

Η αγάπη του 34χρονου επιθετικού για την Ατλέτικο είναι γνωστή, καθώς σε αυτή «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά. Στην πόλη της Μαδρίτης άλλωστε έχει δραστηριοποιηθεί και επαγγελματικά, καθώς διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στο κέντρο της πόλης.

Παρόλα αυτά, όπως ο ίδιος δηλώνει «θα αποχωρούσα 3η και 4η φορά, αν ήταν για το καλό της ομάδας». Μένει να δούμε αν ο Τόρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, καθώς στα 34 του ίσως επιδιώξει ένα συμβόλαιο που θα του φουσκώσει ακόμη περισσότερο τον τραπεζικό του λογαριασμό. Τέτοιο συμβόλαιο φυσικά, δε μπορεί να το βρει εύκολα στη γηραιά ήπειρο, αλλά μόνο σε άλλες… πολιτείες.

Τη φετινή σεζόν, έχει 40 συμμετοχές (σε πρωτάθλημα, κύπελλο, champions league και europa league), με 8 γκολ και 2 ασίστ, με τα νούμερά του να έχουν πέσει αισθητά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ