Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 1-2: Διπλό ελπίδας για τους Καταλανούς

Βαγιεκάνο – Εσπανιόλ 1-2: Διπλό ελπίδας για τους Καταλανούς

Σπουδαία νίκη για την Εσπανιόλ που επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Βαγιεκάνο και ελπίζει για παραμονή στην κατηγορία.

Η Εσπανιόλ εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» των Κάντιθ και Έλτσε, πήρε τεράστιο «διπλό» στο «Βαγέκας» με 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της La Liga αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για παραμονή, παρότι παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έπαιζε την ύπαρξή της απέναντι στην «αδιάφορη» βαθμολογικά Ράγιο Βαγεκάνο, γνωρίζοντας ήδη από χθες (21/05) για τις «γκέλες» των Βαγιαδολίδ και Χετάφε.

Διαβάστε επίσης: «Κατακόκκινο» το Κάουνας: Το απίστευτο πάρτι που έχουν «στήσει» χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού! (pics, vid)

Κατάφερε τελικά να πάρει το «τρίποντο» και να μειώσει στο -1 από τις δύο βασικές συνδιεκδικήτριες στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, αλλά και στο -3 από την Βαλένθια, η οποία υποδέχεται αργότερα την Ρεάλ και σε δύο αγωνιστικές θα συναντηθεί μαζί της στο «Μεστάγια», σε ματς που δεν αποκλείεται να κρίνει τα πάντα.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπάλιου, Κατένα, Λετζέν, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια, Πάτε Σις (73′ Ουνάι Λόπεθ), Ίσι (87′ Πόζο), Τρέχο (73′ Φαλκάο), Άλβαρο Γκαρθία (87′ Μαρτίν), Ντε Τομάς (67’Καμέλο)

Εσπανιόλ: Πατσέκο, Όσκαρ Χιλ, Καμπρέρα, Καλέρο (67′ Μπαρέ), Σέρχι Γκόμεθ (76′ Μόντες), Ολιβάν, Νταρντέρ (88′ Εξπόζιτο), Μελαμέντ (88′ Βινίσιους Σόουζα), Πουάδο, Χοσέλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ