Θέλτα : Ο Γκαρθία και άλλοι δύο για τον πάγκο της

Θέλτα : Ο Γκαρθία και άλλοι δύο για τον πάγκο της

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που μπλέκουν τον Όσκαρ Γκαρθία με τον πάγκο της Θέλτα.

H Θέλτα βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μετά την απόλυση του Εντουάρντο Μπερίσο, ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ ανέλαβε τον πάγκο της ισπανικής ομάδας, όμως και πάλι τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν οι άνθρωποί της.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Θέλτα αναζητεί έναν προπονητή με ηγετικό χαρακτήρα ο οποίος θα έχει την ικανότητα να δίνει κίνητρο στους παίκτες του, αλλά να μην απαρνηθεί το στυλ παιχνιδιού που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια. Με άλλα λόγια, έναν τεχνικό του στυλ και της ιδιοσυγκρασίας του Μπερίσο, καθώς εκείνος ήταν που βελτίωσε την ομάδα και της έσωσε τη δυνατότητα πέρσι να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League.

Ο ένας από τους τρεις προπονητές που εξετάζονται είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία. Ο Γκαρθία έχει καλό όνομα στην Ισπανία, με το όνομά του να βρίσκεται κατά καιρούς σε αρκετές ομάδες της La Liga και όχι μόνο. Έχει εμπειρίες από την Αγγλία και τη Γαλλία, ενώ έχει κατακτήσει και δύο πρωταθλήματα Αυστρίας με τη Σάλτσμπουργκ.

Οι ανταγωνιστές του Γκαρθία είναι οι Ρικάρντο Γκαρέκα και ο Ασιέρ Γκαριτάνο. Ο πρώτος είναι ο προπονητής της Εθνικής Περού την οποία θα κοουτσάρει στο Μουντιάλ της Ρωσίας και δεν αναμένεται να υπογράψει κανένα συμβόλαιο (αν επιλεχθεί για προπονητής της Θέλτα) με την ομάδα του Βίγκο μέχρι τις 27-28 Ιουνίου. Ο δεύτερος είναι ο προπονητής της Λεγανιές του Δημήτρη Σιόβα, ωστόσο έχει τη μικρότερη προπονητική εμπειρία από τους τρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ