Σημαντική κίνηση στήριξης του Βινίσιους από Ρεάλ (vid)

Σημαντική κίνηση στήριξης του Βινίσιους από Ρεάλ (vid)

Το κύμα υποστήριξης υπέρ του Βινίσιους που έπεσε θύμα ρατσιστική συμπεριφοράς συνεχίζεται, με μια πρωτοβουλία της Ρεάλ εν ώρα αγώνα μάλιστα απόψε κόντρα στην Ράγιο Βαγεκάνο.

Η ρατσιστική επίθεση με θύμα τον Βινίσιους από οπαδούς της Βαλένθια μέσα στο Μεστάγια, την περασμένη Κυριακή (21/5), έχει προκαλέσει τριγμούς στη La Liga, με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και προπονητές ανά την Ευρώπη, να εξιστορούν δικά τους βιώματα ρατσιστικής συμπεριφοράς και να τάσσονται στο πλευρό του Βραζιλιάνου.

Το ίδιο πράττει και η Ρεάλ Μαδρίτης που υποστηρίζει 100% τον παίκτη της με ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού, πιέζοντας παράλληλα την Ισπανική Ομοσπονδία να λάβει σκληρά μέτρα.

Διαβάστε επίσης: Στο… κάδρο του Ολυμπιακού και ο Ιραόλα

Η Ρεάλ σήμερα (24/5) αγωνίζεται κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο στο Μπερναμπέου. Και μπορεί να μην έχει στην αποστολή της τον Βινίσιους, αλλά θα προβεί σε μια σημαντική κίνηση με έντονη σημειολογία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βγαίνοντας από τα αποδυτήρια θα φορούν τη φανέλα του Βινίσιους με το Νο.20, ενώ το ματς θα διακοπεί στο 20′ για λίγα λεπτά ώστε να αποθεωθεί ο ποδοσφαιριστής, την ώρα μάλιστα που θα υπάρχει σε εμφανές σημείο πανό αναρτημένο με μήνυμα κατά του ρατσισμού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ