Συγκίνησε στο «αντίο» του ο Άλμπα: «Παππού τα κατάφερα» (pics & vids)

Συγκίνησε στο «αντίο» του ο Άλμπα: «Παππού τα κατάφερα» (pics & vids)

Ο Ζόρντι Άλμπα αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μέσω μίας ιδιαίτερα φορτισμένης συνέντευξης Τύπου όπου έλαβε μηνύματα αγάπης από πρώην συμπαίκτες του.

Ύστερα από έντεκα χρόνια ο Ζόρντι Άλμπα αποχαιρετά την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός μπακ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Πέμπτης και έβαλε τον επίλογο σε μία σπουδαία καριέρα με τα μπλαουγκράνα. Ο ίδιος όντας συναισθηματικά φορτισμένος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον παππού του που έχει φύγει από τη ζωή.

Μέσι, Σουάρες, Πουγιόλ, Ινιέστα και Λουίς Ενρίκε έστειλαν μηνύματα αγάπης στον Άλμα μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε η Μπαρτσελόνα. Παρόντες όλοι οι συμπαίκτες του στο «αντίο», αλλά και ο Ζεράρ Πικέ που αποχώρησε από την ενεργό δράση στα μέσα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τον γύρο του διαδικτύου η πρόσληψη Κορδόν (pics)

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το είπα αμέσως μετά το ματς και θα το πω ξανά: μου δώσατε τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν καλύτερα.

Ήμουν στην Μπάρτσα όταν ήμουν μικρός, μετά πήγα στην Κορνεγιά και αυτά ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Η Βαλένθια με υπέγραψε. Αλλά όταν έφυγα από την Μπάρτσα, πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στην 1η κατηγορία, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον παππού μου. Μου λείπει τόσο πολύ. Ποτέ δεν θα ξεπεράσω το γεγονός ότι δεν με είδε να παίζω στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Παππού, τα κατάφερα».

Για τον Μπουσκέτς: «Ο Μπουσκέτς είναι μεγαλύτερος θρύλος από εμένα. Κέρδισε περισσότερα. Στο μόνο που τον περνάω είναι στα γκολ».

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Η σύνδεσή μου με τον Μέσι; Πάντα προσπαθούσα να του δώσω την μπάλα γιατί ήξερα ότι θα σκοράρει. Δεν με ένοιαζε αν θα είχε αμυντικούς γύρω του. Ήξερα ότι θα βάλει γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ