Selfie Ριβάλντο – Μέσι στο Clasico (pics)

Selfie Ριβάλντο – Μέσι στο Clasico (pics)

Ο Ριβάλντο παρακολούθησε το Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και μετά το τέλος του πήγε στα αποδυτήρια για να βγάλει φωτογραφία με τον Μέσι, αλλά και με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο κορυφαίος της Μπαρτσελόνα, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ στην ισοπαλία απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το τέλος του ματς κι ενώ ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν στα αποδυτήρια, εμφανίστηκε ο Ριβάλντο, προκειμένου να συγχαρεί τόσο τους παίκτες των μπλαουγκράνα, αλλά και της βασίλισσας.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής που έχει γράψει την δική του ιστορία με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, πήγε στα αποδυτήρια και έβγαλε selfie με τον Μέσι και με άλλους παίκτες των δύο ομάδων, γράφοντας στην λεζάντα:

«Σήμερα ήταν ημέρα Clasico. Ήταν υπέροχο να παρακολουθείς αυτό τον σπουδαίο αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τους παίκτες και τους φίλους για την αγάπη».

Δείτε τη δημοσίευση του Ριβάλντο:

Hoje foi dia de clássico, foi muito bom ter acompanhado esse grande jogo. Obrigado a todos os torcedores, jogadores e amigos pelo carinho.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ